Begreep ik het goed dat PHBR.nl een actiecommitee gaat opzetten / is? Wij hebben het naar ons zin op ons park maar weten niet goed waar wij aan toe zijn. Kunt u mij meer informatie toesturen?

Met vriendelijke groet,

Margriet van Dam

Categories:

Tags:

3 Responses

 1. Hoi, dit is toch wel raar.
  Ik dacht dat wij eigenaren waren, nu blijkt dat wij geen eigenaar zijn maar slechts ‘bezitter’. Ik ga mijn contract is goed nalezen om dit na te gaan.
  Waar heb ik nu in ‘s hemelsnaam voor betaald? toch niet alleen voor een verblijfrecht op het park? Ik dacht dat ik met de bungalow mocht doen wat ik wilde!
  Als ik geen eigenaar ben ga ik de verhuurder om een nieuw dak vragen, dat is na 50 jaar echt op.
  Groet, Jan van Delft

 2. Wij zijn al ruim 30 jaar eigenaar van ons vakantiehuisje. Door mijn schoonvader 50 jaar geleden gebouwd. Nu blijk je geen eigenaar meer te zijn waar je jaren lang je al vrije tijd hebt doorgebracht! Nu krijg je in januari een brief met de mededeling wij hebben voor het komende bungalow 202 voor u gereserveerd!
  Wij betalen elk jaar de opstalverzekering, waarom eigenlijk?

  • Goedemmiddag heer verlee, beste Dick, nix nieuws, wel meer duidelijkheid over juridische status nu er nieuwe contracten aan zitten te komen. Aan de ene kant stoorde het niet geen-eigenaar te zijn, aan de andere kant is het een indringende boodschap die vaak nog ‘even moet landen’. Welke gevolgen verbindt u er aan? Met vriendelijke groet, Redactie PHBR

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Archief
Berichten